Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Aktuality

Rozjetý Žebrák nám nadělil dalšího bůra

publikováno 05.11.2014

Po dalším brankovém přídělu jsme klesli na poslední místo soutěže se suverénně nejvyšším počtem obdržených branek. Přitom všechno začalo tak dobře...

Při příjezdu do Žebráku si někteří z nás vzpomněli na cca 15 let starý "zářez století" při snaze vybojovat postup do dorostenecké 1.A třídy. I hlavní protagonista, rozhodčí Vodička, byl přítomen, tentokrát však pouze jako čárový rozhodčí.

Do zápasu jsme vstoupili výborně, aktivním presinkem jsme znemožňovali kombinaci a hráči Spartaku zřejmě navíc po posledních výsledcích náš tým podcenili. Navíc jsme podnikali nebezpečné brejky. Po jednom z nich utekl po pravé straně F. Šťastný, nahrál J. Čermákovi, který ale svou střeleckou smůlu neprotrhl. Vyznamenal se jinak nepříliš jistý brankář Žebráku.

Stále jsme nutili domácí k chybám a po jedné z nich si dokonce vstřelili při pokusu odkopnout M. Čermákovi míč vlastní gól. Bylo to dokonce z vlastního velkého vápna. I nadále jsme byli lepším týmem a domácí byli dokonale zaskočeni. Hádali se a padaly výrazy, za které by se nestyděl ani náš prezident. Bohužel ani J. Čermák po přetaženém centru, ani Pazdera po střele z úhlu nenavýšili vedení. 

Do hry dostaly domácí přímé kopy. Nejprve po sporném faulu Soukupa vymetl šibenici z dvaceti metrů domácí stoper a po chvíli dokonce ze stejné situace otočili stav. V hlavní roli byl opět nešťastník Soukup, který předvedl minelu, která se vidí jednou za deset let. Po nepovedené dlouhé přihrávce zachytil míč brankář Bouberle, rozehrál jej obratem na Soukupa, který však míč v domnění, že se pískal ofsajd vzal do ruky. Rozhodčí nařídil přímý kop a pavouci z levé šibenice opět s pláčem pozorovali, jak je jejich území vyplneněno. Opět se o to postaral stoper domácích.Po této brance se naše hra rozpadla a do konce poločasu po rychlém brejku Žebrák navýšil skóre. 

Ve druhém poločasu mohl na začátku korigovat skóre M. Čermák, ale opět prokázal, že má levou jen na opírání. Tak dlouho si přehazoval míč z nohy na nohu, až mu stoper stačil srazit střelu do prázdné na roh. Pokud se ještě někdy sejdeme na tréninku, všichni povinně budou kopat pouze levou!!!

Poté už domácí jasně dominovali, po chybách v naší obraně přidali čtvrtou a pátou branku a rezignované hráče od většího debaklu zachránil pouze výborný veterán Bouberle. Je škoda, že slušně rozjeté zápasy nedokážeme dohrát a často ještě končí našim debaklem. V zimní pauze máme dost času času na přemýšlení a hlavně na trénink...

Branka OZT: vlastní

Sestava: Bouberle - Pazdera, Soukup, Nádr, Tlustý - L. Jambor, M. Čermák, Soukup, F. Šťastný - Bacílek ,J. Čermák

Střídali Hrubý, O. Šťastný, Hejlek, Osoba

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery