Úvod » Aktuality

Utkání dvou rozdílných poločasů rozhodl ten první. Chyňava - OZT 4:2

publikováno 27.10.2014

Dobrý výkon ve druhém poločasu proti Stašovu a hlavně získané tři body nás opravňovaly pomýšlet na body i na krásně zrekonstruovaném hřišti v Chyňavě. Po vydatných deštích sice bylo hřiště na některých místech podmáčené, stále však byl terén nadstandardní.

Od začátku jsme nastoupili s velkou chutí a bojovností. Po nakrátko rozehraném rohu se dostal k polocentru-polostřele Soukup, vystrašil domácího brankáře, ale míč do brány nezamířil. V osmé minutě Nádr skvělým míčem za obranu vysunul Bacílka, ten si poradil i s exligistou Podzemským a míč prudkou ranou umístil k tyči. 

Bohužel nás tento gól namlsal až příliš a absolutně jsme přenechali iniciativu domácím. Ti se zejména po jejich levé straně dostávali do zajímavých situací a po chvíli se dočkali vyrovnání. Po centru z levé strany se prosadil zkušeně hlavou Podzemský.

Netrvalo dlouho a domácí vedli. Po nedůrazné obranné hře ve středu hřiště se do úniku dostal domácí útočník a bez problémů obstřelil veterána Bouberleho. I nadále jsme nechávali v záložní řadě okénka a valil se na nás jeden útok za druhým. Přečkali jsme je se štěstím bez úhony, Martínek dokonce mohl vyrovnat,ale když už se blížil konec poločasu, udeřili domácí potřetí. Opět po rychlém brejku, opět přesně k tyči.Aby toho nebylo málo, mohlo to být dokonce 4:1, Tlustý ale zázračně vykopl z brankové čáry tutový gól. 

Druhá půle začala opět laxním přístupech Ostrovanů a tak si po zaváhání obranné čtveřice domácí doběhli dlouhý nákop a zakončili kombinaci do prázdné brány. Po tomto gólu nastoupili L. Jambor a Osoba, Palička se vytáhl do útoku a obraz hry se rázem změnil. Domácí s vidinou vysokého vedení přestali hrát důsledně a výsledkem bylo několik závarů v jejich vápně. Paličkovi se hlavou podařilo snížit na 4:2 a i nadále jsme si vytvářeli šance, bohužel nás opět zradila koncovka. Další branku jsme již nepřidali a se svěšenými hlavami jsme odjeli s prázdnou.

Branky OZT: Bacílek, Palička

Sestava OZT: Bouberle - Pazdera, Nádr, Palička, Tlustý - Martínek, Soukup, M. Čermák, F. Šťastný - Bacílek, J. Čermák

Strídali: L. Jambor, Osoba

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz