Úvod » Aktuality

Po dvou remízách následovala další potupa

publikováno 09.10.2014

Ostuda, zmar, nedisciplinovanost, neschopnost v koncovce. Tak by se dalo charakterizovat další vystoupení na neoblíbeném hřišti ve Všeradicích. Po ostudě v poháru následovala ještě větší v ligovém kole. Quo Vadis Ostrovan?

Opět v silně redukované sestavě jsme nastoupili odhodlaní bojovat. Bohužel nám bojovná nálada vydržela pouze pár minut...Začali jsme poměrně slibně, do první větší šance zápasu se dostal po nakrátko rozehraném rohu hlavou Palička, ale pouze olízl břevno. Bohužel jsme se záhy uchýlili k neefektivnímu nakopávání dopředu a soupeř se dostal do hry. Zanedlouho i do vedení, když vystavní minelu předvedl kapitán Palička, jako poslední hráč dělal kličku útočníkovi, který ji vystihl a sám proti brankáři nezaváhal. Za pár minut mohlo být i hůře, po dalším sólu nastřelil z úhlu hráč domácích tyč. 

Všeradičtí hráli kombinačně, efektivně a velmi jim pomáhal Linhart, který podržel míč a rozděloval přihrávky hráčům nabíhajícím z druhé vlny. Po několika náznacích domácí udeřili podruhé, když po centru do vápna nadvakrát dostal do sítě jeden z útočníků.

V dalším průběhu byly k vidění šance i na druhé straně, ale Soukup dvakrát ztroskotal na výborném Nájemníkovi, který nejprve vytáhl střelu do šibenice a poté i umístěnou ránu k tyči. Do konce poločasu zůstal stav neměnný a nám nezbývalo než se nabudit do zbývajících minut.

Druhý poločas jsme začali aktivně, kombinační hrou jsme se dostávali k vápnu domácích, ale větší šance nepřicházeli. Naopak po ztrátě na půli soupeře Všeradičtí podnikli rychlý brejk, který nadvakrát zakončil brankou Linhart. Při zpracování odraženého míče si pomohl rukou, ale rozhodčí to neviděl a tak byl stav již 3:0. Po tomto gólu došlo k totálnímu rozkladu naší hry. Všeradice se valily na přetíženou obranu, kterou nedoplnil žádný vracející se hráč a výsledkem byly další dva laciné góly do naší branky. 

Na konci zápasu ještě Palička přestřelil v dobré pozici, ale poté už jsme jen očima tlačili čas k devadesáté minutě. Zápas skončil dalším debaklem, opět jsme nedali branku (už počtvrté z posledních pěti zápasů!!!) a pokud se nezlepší přístup všech hráčů, budeme opět bojovat o záchranu.

Sestava OZT: Görög - O. Šťastný, Nádr, Palička, F. Šťastný - Hejlek, Soukup, M. Čermák, L. Jambor - J. Čermák, Bacílek

Střídali: Martínek, Bouberle

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil neubauer | 10.10.2014 17:29
Hoši omlouvám se, ale zítra přídu až tak 15 min před začátkem.

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz