Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Aktuality

Ostrovan fantastickým závěrem zachránil alespoň bod

publikováno 28.09.2014

Po bojovném výkonu v Komárově jsme chtěli navázat výhrou nad týmem Oseka, který se v nové sezóně také poněkud trápí. Početná marodka se projevila na účasti, přesto jsme byli schopni poskládat konkurence schopnou jedenáctku.

Soupeř na nás vyrukoval s taktikou "dvou věží", které byly doplňovány rychlými křídly. Po úvodním oťukávání se po rychlém kontru dostal k zakončení hrudníkem Neubauer, trefil tyč, ale rozhodčí stejně mával ofsajd. Na druhé straně se hostující domáhali (zřejmě oprávněně) odpískání penalty po střetu oseckého obra s Nádrem, rozhodčí Sekerka ale nepískal. 

Nám fungovala především spolupráce na pravé straně, kde operovali L. Jambor, J. Čermák a všudybyl Bacílek. Několik nadějných akcí ale zůstalo nevyužito. Do obrovské šance se poté dostal po kombinační akci Soukup, ale sám před brankářem selhal, když tváří v tvář nedokázal slaboučkou střelou skórovat. Soupeř poté zahrozil, když Šťastnému utekl Ungr, nacentroval a po odraženém míči hráč dobíhající z druhé vlny těsně minul.

Po další akci z pravé strany jsme se dostali do vedení. Po centru se dostal ke střele M. Jambor, brankář střelu vyrazil a důrazný Soukup nedal brankáři šanci. Hosté reklamovali ofsajd doražejícího hráče, ale marně. Poté se dostal do další velké šance M. Jambor, chtěl udělat brankáři kličku, ale míč si příliš předkopl a ten se dostal do zámezí. Po první půli jsme šli do kabin spokojeni s vedením i výkonem, pravda je ale, že vedení mělo být výraznější.

Do druhé půle jsme vstoupili tlakem, ale paradoxně došlo k vyrovnání soupeře. Görög trochu zbytečně vyběhl do souboje dvou hráčů na velké vápno, Osecký útočník stačil posunout míč směrem k bráně a míč se došoural za brankovou čáru. Náš tlak stále pokračoval a soupeře jsme přikovali před jeho vápno. Tam ale naše snažení končilo a val se nám nedařilo prolomit. Osek spoléhal na ojedinělé brejky a jeden z nich jim vyšel. Dlouhý balon za obranu dostal Ungr a křižnou střelou protáhl Bouberleho, který mezitím vystřídal zraněného Göröga. Vyražený balon doběhl první útočník Oseka a zvrátil tak skóre na stranu hostů. 

Po chvíli se dostal Osek dokonce do dvoubrankového vedení. Centr vyběhnuvší Bouberle vyboxoval pouze na střelce druhé branky, který nádherně z halfvoleje vymetl šibenici. Nutno podotknout, že tento stav byl velice krutý vzhledem k vývoji zápasu, chtěli jsme však alespoň zkorigovat skóre. V 92. minutě zahrál stoper Oseka ve vápně rukou a M. Jambor tradičně bezpečně proměnil. Do konce již zbývala poslední nastavená minuta. K autovému vhazování se postavil exekutor extra dlouhých autů Nádr, překvapil soupeře autem vhozeným až do vápna a Soukup hlavou odstartoval naši euforii. Hostující útočník vyrovnání neunesl a jako terč si nevybíravými urážkami vybral hlavního rozhodčího. Červená karta byla symbolickou tečkou za zápasem, kterému remíza sluší.

 

Sestava OZT: Görög - F. Šťastný, Nádr, Burian, L. Jambor - Neubauer, Soukup, Čermák M., Čermák J. - M. Jambor, Bacílek

Střídali: Bouberle, T. Hrubý, Procházka

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery