Úvod » Aktuality

Bojovný Ostrovan přivezl bod z Komárova

publikováno 22.09.2014 (aktualizováno 28.09.2014)

Po tragických výkonech z minulého týdne jsme přijeli s oslabenou sestavou bojovat na neoblíbené hřiště do Komárova. I po dlouhém dešti bylo hřiště ve velmi dobrém stavu a v průběhu zápasu panovalo ideální fotbalové počasí.

Taktika zápasu byla jasná. Vzadu na jistotu a pokusit se hrozit z brejků. Po předešlých výkonech nebylo možné postupovat jinak. Od začátku jsme koncentrovaně přistupovali k hráčům Komárova, kteří se tak pokoušeli o míče za obranu, ale postrádali přesnost. Naše kontry zase postrádali trochu klidu a většinou končily čistým odebráním míče. Dlouho jsme nepouštěli domácí k ničemu, obranu zezadu zkušeně řídil Soukup a všichni si plnili úkoly velmi svědomitě.

Po jedné z našich pěkných kombinací jsme se dostali na dostřel, ale zbytečná ztráta na velkém vápně vedla pouze k protiútoku, při kterém šel domácí útočník sám na Göröga. Cítil na zádech tlak, tak ještě hledal lépe postaveného spoluhráči. Balon letící do prázdné brány však skvěle nohama zlikvidoval Görög. Domácí se potom snažili o trpělivou kombinaci a po jednom z přímých kopů nepříjemně ohrozili naší bránu, Görög však hokejově "betony" vyrazil. V první půli už se nic zajímavého neudálo a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Na začátku druhé půle jsme překvapivě převzali iniciativu. Ve velké šanci však selhal Bacílek a po něm i Marek Čermák a stav tak zůstával nezměněn. Cca od šedesaté minuty nám začali docházet síly a soupeř i díky střídání výrazně oživil hru. Nám se bohužel na začátku zápasu zranil Pazdera a nebylo tak již koho střídat. Hrálo se převážně na jednu branku, ale dlouho bez výraznější šance. Po jednom z rohů hostující kapitán hlavičkoval prudce do země a míč se naštěstí odrazil nad bránu. Další ošemetné situace řešil s přehledem výborný Görög. Domacím se i přes velkou snahu nepodařilo vstřelit branku a jelikož my jsme se již do žádného velkého útočení nepouštěli, skončil zápas bezbrankovou remízou. Již tři zápasy jsme tak nedali gól. Do dalších zápasů máme o čem přemýšlet, ale výkon a nasazení v tomto zápase je dobrým stavebním kamenem pro další vývoj.

Sestava OZT: Görög - O. Šťastný, Soukup, Burian, F. Šťastný - Pazdera (Hejlek), Martínek, L. Jambor, Neubauer - Bacílek (Procházka), M. Čermák 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz