Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Aktuality

Černý týden Ostrovanu završil domací debakl s Trubínem

publikováno 22.09.2014

Po vysokém vítězství nad nováčkem z Drozdova nás čekal anglický týden s vloženým zápasu poháru FAČR proti Všeradicím. Bohužel bychom nejraději tyto zápasy vymazali z paměti, ale pěkně popořádku...

Český Lev Union "B" - OZT   4:0

Po vítězství nad Drozdovem jsme pomýšleli na body i proti týmu z Berouna, opět notně obměněného a omlazeného. Nehrálo se na umělce na Máchovně, ale na kvalitně připravném trávníku na Ostrově. Domácí hned od začátku měli územní převahu, útočná snaha ale většinou končila na našem velkém vápně a po zisku míče jsme se snažili o rychlé protiútoky. Po jednom z nich nebezpečně hlavičkoval Jirka Čermák, bohužel těsně vedle. Po dvaceti minutách se zranil agilní Clara a nahradil ho Marek Čermák. 

 Berounští vytrvale obléhali naše velké vápno, ale neúspěšně a tak zkoušeli střely z dálky. Jednu jedovatou pumelenici vytáhl s maximálním úsilím konečky na břevno Görög a zdálo se, že do kabin se půjde za bezbrankového stavu. V poslední minutě ale po další střele z dálky Görög vyrazil střelu pouze před dobíhajícího útočníka domácích a ten nezaváhal. Nutno podotknout, že dorážel z jasné ofsajdové pozice...

Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem aktivněji a začali jsme Beroun přehrávat. Po několika slibných náznacích se do stoprocentní šance dostal Bacílek, ale zalekl se vyběhnuvšího brankáře a lehkým obloučkem minul levou tyč branky. Stále jsem nepolevovali a tlačili jsme soupeře, bohužel v největším tlaku se útočník domácích středem probil přes nedůrazný val a bez problémů zakončil k tyči. Po chvilce nepochopitelně namazal F. Šťastný nikým neobtěžován soupeřovým hráčům, kteří podnikli rychlý výpad a výsledkem byl gól stejný jako první branka. Střela z dálky vyražená před dobíhajícího hráče stojícího v ofsajdu, bohužel praporek opět zůstal dole a bylo po zápasu.

Poté ještě odstoupili zranění Görög a F. Šťastný a Berounští upravili stav na 4:0, když si útočník pohrál s obranou a následně si vychutnal i střídajícího Bouberleho v brance. Poměrně vyrovnaný zápas tak skončil díky našim hrubkám i chybám pomezních krutým debaklem.

Sestava OZT: Görög - Pazdera, Burian, Nádr, F. Šťastný - J. Čermák, Clara, L. Jambor, M. Jambor, L. Martínek - Bacílek

Střídali: M. Čermák, Hejlek, Bouberle, Neubauer, Mir. Görög

OZT - Všeradice (2. kolo poháru FAČR) 2:4

Hostující hráči začali zápas v deseti lidech, ale vůbec to nebylo znát. Na hrotu útoku nastoupil Milan Nájemník, původním povoláním bránkář a školil naši defenzivu, jak se mu zachtělo. Nikomu se nechtělo běhat, nepovzbudili jsme se a naše hra byla totálně rozháraná. Soupeř měl mnohem větší touho vyhrát a nakonec se mu to podařilo bez větší námahy.

Góly OZT J. Čermák a M. Jambor

OZT - Trubín 0:5

Reputaci jsme si chtěli napravit s loňský vítězem soutěže, ale bylo to pouze zbožné přání. Opět jsme nevstřelili branku a naopak jsme sami pětkrát inkasovali. Soupeř byl lepší rozdílem třídy i když se pomaleji rozjížděl.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz