Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Aktuality

Nováček soutěže si z Ostrova odvezl šestibrankový debakl

publikováno 01.09.2014

Po prohře v úvodním kole proti Loděnicím jsme se poprvé představili na domácím trávníku. Po několika ošklivých dnech na nás čekalo teplo a dusno a bohužel nepříliš kvalitně připravený trávník. Soupeř se poctivě rozcvičoval již hodinu před zápasem, což ho možná stálo potřebné síly.

Nabuzení hosté hned od začátku nepříjemně kousali. Chyběl nám pohyb a nedostupovali jsme včas hráče Drozdova, kteří se snadno dostávali na dostřel Görogovi branky. Netrvalo dlouho a dostali se do vedení, když po centru úplně volný útočník nedal Görögovi šanci. 

Rychle obdržený gól nás povzbudil k větší aktivitě, ale Bacílkova střela z vápna neměla ani přesnost, ani razanci. Hned z následné akce, ale L. Jambor zahrál rohový kop a Paličkovu hlavičku zastavil hostující stoper rukou. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil poslední dobou úspěšný exekutor M. Jambor. Hosté chvilku byli opaření, ale poté opět převzali iniciativu. Naštěstí nevyužili několika našich zaváhání a naopak udeřilo na druhé straně. Skóre otočil opět M. Jambor, který dostal míč na hranici velkého vápna a i když si brankář hostí na míč sáhnul, jeho cestě do sítě nezabránil.

V těchto chvílích jsme soupeře přehrávali a tato převaha vyústila v další branku, tentokrát se po pravé straně prosmýkl F. Šťastný a jeho centr proměnil do odkryté brány dobře nabíhající Palička. Ukolébáni dvoubrankovým náskokem jsme opět polevili v tempu. Pět minut před koncem poločasu jsme se nedohodli na bránění Voráčka, který se dostal za obranu a zkušeně skóroval, když přeloboval vyběhnuvšího Göröga a snížil opět na rozdíl jedné branky.

Drozdovští měli velké problémy se standardními situacemi. V nastaveném času po dalším rohovém kopu skóroval Palička, když k němu propadl míč a levačkou ho nekompromisně poslal k tyči. Po divokém průběhu jsme tedy šli do kabin za dvoubrankového vedení 4:2.

Ve druhé půli tempo opadlo, hostující hráči jakoby byli smířeni s porážkou a dopředu se jim příliš nedařilo. Nekoncentrovaný stoper hostí nikým neatakován poslal míč přesně na kopačky Soukupa, který hned poslal do brejku Bacílka, který typicky z úhlu propálil golmana ke vzdálenější tyči. Stejný hráč měl poté několik dalších slibných šancí, ale jak už je zvykem, nechal se nachytat do ofsajdů.

Skóre zápasu uzavřel Soukup, který využil výborného napadání Buriana, který se vydal až na hrot a připravil domácího stopera o míč. Poté našel z druhé vlny již zmíněného Soukupa, který prudkou střelou k tyči rozvlnil síť. Zápas se poté v poklidu dohrál a připsali jsme si tak první body v novém ročníku.

Branky OZT: M. Jambor 2x (1xPK), Palička 2x, Bacílek, Soukup

Sestava OZT: Mar. Görög - Pazdera, Burian, Nádr, F. Šťastný -  Martínek, Soukup, Palička, L. Jambor, M. Jambor - Bacílek

Střídali: Hejlek, Neubauer, Mir. Görög, Hrubý

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz