Úvod » Aktuality

V generálce proti Dobřichovicím jsme schytali "bůra"

publikováno 20.08.2014

V posledním přípravném zápasu před startem nové sezony okresního přeboru jsme se opět utkali s Dobřichovicemi, tentokráte na domacím hřišti. Oproti předchozímu zápasu chybělo několik hráčů, a tak bylo sestava poněkud kombinovaná. Navíc jsme se scházeli jak švábi na pivo a podle toho to potom na hřišti vypadalo.

Začátek byl opatrný z obou stran, ale přece jen více ze hry měli Dobřichovice. Jejich hráči měli lepší pohyb a začalo se to brzy projevovat. Naše statická hra totiž plodila spousu chyb v rozehrávce a tak nebylo divu, že po několika náznacích Dobřichovice udeřili a šli do vedení. Po chvíli se nám však podařilo vyrovnat, když Jirka Soukup dlouhým pasem našel Marka Čermáka, který zkušeně přehodil vyběhnuvšího golmana. Stále však v naší hře bylo mnoho nepřesností, kombinace vázla, nebylo komu nahrát a tak jsme ještě do poločasu inkasovali podruhé, opět po chybě v rozehrávce. Nepovedená střela z dvaceti metrů našla nehlídaného útočníka hostí, který zblízka prudkou střelou překonal Göröga.

Do druhého poločasu jsme nastoupili neskutečně laxně, absolutně bez pohybu a chuti něco s výsledkem udělat. Během prvních dvaceti minut jsme dvakrát inkasovali a mohlo být i hůře. Nejprve hosté utekli po pravé straně a po přihrávce do druhé vlny z penaltového puntíku zvýšili na tři jedna a chvíli potom po kolapsu stoperů, kteří úplně vyklidili střed hřiště dokonce na čtyři jedna. Poté jsme se, jak je bohužel zvykem, začali hádat, alespoň nás to trochu probralo k vyšší aktivitě. Podařilo se nám snížit, když si soupeř po centru z pravé strany ukázkovou hlavičkou vstřelil vlastní gól. Snaha s výsledkem ještě něco udělat byla, ale spíše jalová, a do žádné stoprocentní šance jsme se již nedostali. Naopak soupeř ještě navýšil vedení a dokonal tak potupného bůra na pomyslném ukazateli skóre. 

Snad si z tohoto zápasu vezmeme poučení. S takovým přístupem se v mistrovských zápasech můžeme dočkat pouze dalších debaklů a výsměchu. Příští zápas už je na ostro - 24. 8. v Loděnicích.

Sestava: Mar. Görög - P. Procházka, Palička, Cieciura, F. Šťastný - Mir. Görög, Martínek, Soukup, Hejlek, M. Čermák, J. Čermák,L. Jambor

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery