Úvod » Aktuality

V prvním přípravném zápasu jsme těsně padli v Dobřichovicích

publikováno 12.08.2014

Za velmi teplého počasí jsme nastoupili k prvnímu přípravnému utkání v Dobřichovicích proti domácímu týmu. Zápas byl dojednán narychlo, protože v průběhu týdne odvolala zápas Svatá.

Začátek zápasu se nesl ve znamení tlaku domácích, kteří chytrými uličkami překonávali naší obranu a dostávali se do nebezpečných situací před naší brankou. Nejprve jim to několikrát, většinou kvůli vlastní zbrklosti nevyšlo, nakonec se ale prosadili,když nikým nehlídaný útočník hlavou otevřel skóre utkání. Po zranění O. Štastného nastoupil kariéru přerušující M. Jambor a naši hru přece jen trochu rozhýbal. Postupně jsme vyrovnali hru a již zmiňovaný M. Jambor vyrovnal po rychlé akci z pravé strany a chybě domácího Císaře. Po kličce brankáři z nulového úhlu trefil přesně.

Do konce poločasu stojí za zmínku snad již jen břevno střelce první branky domácích, poté jsme se již běželi schovat na střídačky před nastupující průtrží mračen. O půli utekl Petr Hejlek na Slavii a nahradil ho Míra Görög. Celou poločasovou přestávku vytrvale lilo a tak se do druhého poločasu nastupovalo na podmáčený trávník. Ten dělal problémy oběma týmům. Tempo poněkud opadlo, na obou stranách však byly velmi zajímavé situace. Domácí měli několik velmi nadějných akcí, které však dvakrát vynikajícím zákrokem zastavil Martin Görög a několikrát také Burian skluzem (kupodivu bez penalty :))))) Naše brejky většinou končili před vápnem po zbrklých nebo nepřesných přihrávkách. 

Vítězný gól vstřelili domácí opět hlavou, tentokráte po rohu. Snažili jsme se sice s výsledkem ještě něco udělat, ale do žádné stoprocentní akce už jsme se nedostali. Na to, že se jednalo o první zápas, navíc téměř bez tréninku nebyl výkon špatný, v ostrých zápasech už to ale bude vypadat jinak. Proto vyzývám všechny, aby nebojkotovali tréninky, a dali včas alespoň vědět účast nebo neúčast.

Sestava: Mar. Görög - O. Šťastný (15. M. Jambor), Burian, Nádr. F. Šťastný - Pazdera, Hejlek (46. Mir. Görög), Palička, L. Jambor - Neubauer, Procházka

Příští příprava ve čtvrtek 14.8. od 19 hodin v Řevnicích proti Vižině.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Začátek jara nám nevyšel, podlehli jsme Loděnicím
Cesta za záchranou bude dlouhá a trnitá... Ve dvanácti lidech a s veteránem Bouberlem v brance jsme se snažili zahájit jarní tažení za záchranou, leč neúspěšně.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jak dopadne Ostrovan v sezóně 2014/2015?

  Postoupí do 1.B třídy :)
3 (8,8%)

  Skončí mezi prvními pěti týmy.
1 (2,9%)

  Bude hrát klidný střed tabulky.
8 (23,5%)

  Horko těžko se zachrání.
9 (26,5%)

  Sestoupí do třetí třídy.
13 (38,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery